25 maart 2018: Estafette marathon tbv de Roparun. Verzamel een team en doe mee!
zaterdag, 10 februari 2018 00:20

Op zondag 25 maart organiseren de Goeree-Overflakkee Runners een estafettemarathon t.b.v. de Roparun. De estafette is o.a. voor vriendenteams, sportverenigingen en bedrijventeams en zal plaatsvinden op en rond de atletiekbaan van MSV&AV Flakkee in Middelharnis. Klik hier voor meer informatie (Facebook pagina).

 

 

Iedereen die het leuk vindt kan meedoen en zich inschrijven met een team van 4 of 5 personen. Lukt het niet een heel team in te schrijven? Schrijf je dan individueel in. Wij zullen dan zorgen dat je in een team terecht komt. De estafette wordt afgelegd op het terrein van AV Flakkee. De teamleden lopen om en om een ronde van 1688 meter totdat de marathon afstand afgelegd is. Totaal zijn dit 25 ronden. Tijdens de estafette zal Ab van der Valk voor de muzikale omlijsting zorgen.

Er kan ingeschreven worden tot 20 maart 2018 door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. onder vermelding van de naam van je team en de namen van de lopers. De kosten bedragen € 50,- per team of € 10,- als je individueel inschrijft. Dit bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL73 RABO 0155 6592 00 t.n.v. J.P. Bienefelt, of we kunnen je een betaallink sturen.

Wedstrijdbescheiden kunnen opgehaald worden tot 10.45 uur in de kantine van AV Flakkee. Om 11:00 uur gaan we starten. Na afloop is er met je startnummer een verloting.