Cliniclowns moedigt Roparunners aan tijdens bijeenkomst 13 dec in Sommelsdijk
vrijdag, 06 december 2013 22:30

Op vrijdag 13 december 2013 vertelt ambassadrice Nicolet Vermeulen van CliniClowns over het goede werk dat CliniClowns kan doen dankzij de giften die zij krijgen. De avond wordt georganiseerd door de Tieleman Keukens - N. Mijnders runners. Locatie: Edudelta College Sommelsdijk.

Roparun
Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer waarbij teams lopen en fietsen vanuit Parijs en Hamburg naar de finish in Rotterdam. Al het geld komt ten goede aan kankerpatiënten, waarvan sommigen zich in de laatste periode van hun leven bevinden. Onder de goede doelen zijn onder meer ziekenhuizen en hospices: Het van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland en Hospice Calando in Dirksland hebben de afgelopen jaren tot die goede doelen mogen behoren! 
CliniClowns is voor het komende jaar weer één van de goede doelen van de Roparun.

CliniClowns
CliniClowns vindt dat kinderen ondanks hun ziekte afleiding en plezier moeten hebben. Gewoon weer even kind zijn. Door die afleiding en plezier kan het kind zich ontwikkelen en zijn situatie verwerken. CliniClowns is erg dankbaar voor de giften die zij krijgen. Daarom vertelt ambassadrice Nicolet Vermeulen over het werk van de CliniClowns en hoe belangrijk het is dat er evenementen zoals de Roparun zijn.

Iedereen welkom
U bent van harte welkom om de avond bij te wonen bij het Edudelta College Middelharnis aan de Langeweg 107 in Sommelsdijk. Om 19.45 uur is de ontvangst met koffie en thee waarna om 20.00 uur de avond begint met het bijzondere verhaal van de CliniClowns. Om ongeveer 20.40 uur is er een korte pauze. Daarna worden de teamleden van de twee Roparunteams bijgepraat over de editie 2014 die plaatsvindt op 7, 8 en 9 juni 2014. Bent u geen teamlid, maar bent u ook hierin geïnteresseerd? Blijf dan vooral nog even luisteren. Uiterlijk om 21.30 uur is de bijeenkomst afgelopen.

Help mee!
Wilt u helpen het goede werk van de CliniClowns en alle andere goede doelen mogelijk te maken? Als particulier kunt u bijvoorbeeld loten kopen van onze teamleden en kans maken op mooie prijzen of basisschoolleerlingen sponsoren die aan onze sponsorlopen meedoen. Als ondernemer spreekt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen u ongetwijfeld aan. Ga daarom naar onze website www.roparunflakkee.nl om te kijken hoe u ons kunt sponsoren en wat wij als dank hiervoor voor u kunnen doen. Namens alle goede doelen: bedankt!

Wilt u meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.