Volg team 158 en 159 tijdens de Roparun via onze website
zondag, 12 mei 2013 22:15

Stem op 18-20 mei af op roparunflakkee.nl. Want tijdens de Roparun zal de homepage van onze website omgevormd worden tot hèt startpunt om de verschillende media te volgen die de Roparun in beeld zullen brengen. Overzichtelijk en gemakkelijk: u hoeft maar 1 link te onthouden.

Team updates via Twitter en Facebook
Team 158 zal live verslag doen van de Roparun 2013 d.m.v. korte berichten via Twitter. De reis naar Parijs, de sfeer op het startterrein, de start van het team en de doorkomsten in de verschillende dorpen en steden: volg het allemaal via het twitter venster op deze website. Of volg ze via @roparunteam158 of like roparun team 158 op Facebook

Roparunlive.nl
Deze website van de organisatie van de Roparun laat op een kaartje zien waar de teams zich op de route bevinden. Op de route zijn verschillende checkpoints waar een officiële tijdregistratie plaatsvindt. Deze doorkomsten worden op roparunlive.nl opgenomen zodat u de voortgang van alle teams zo goed mogelijk kunt volgen. Ook de snelheid, positie en verwachtte finishtijd zijn overzichtelijk in een tabel te zien.

Roparun.nl
Hoogstwaarschijnlijk zal op de website van de stichting Roparun op maandag van 12:00 tot 18:00 uur de finish van alle teams non-stop live worden uitgezonden.

Roparun radio
Al sinds de eerste Roparun in 1992 doen vrijwilligers van verschillende lokale radiostations live verslag via roparunradio.nl. Elk jaar sluiten zich weer nieuwe omroepen bij dit initiatief aan, zoals Omroep Tholen en de omroep uit het Belgische Zele. Kijk op de website voor de FM radio frequenties.

Verwachtte start en finishtijden van de Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners
Start gemengde team 159 : zaterdagmiddag om 14.44 uur vanuit Hamburg
Start herenteam 158          : zondagochtend om 5.19 uur vanuit Parijs

Team 158 hoopt maandagmiddag rond 14:00 te finishen op de Coolsingel in Rotterdam. Voor team 159 zal dat rond 16:00 zijn.