Hemelsvaartdag 9 mei: Golfclinic op Catharinenburg t.b.v. de Roparun Afdrukken E-mailadres
zondag, 21 april 2013 20:30

Altijd al eens kennis willen maken met de golfsport? Kom dan op Hemelvaartsdag 9 mei om 13:00 naar golfbaan Catharinenburg in Melissant voor een 2 uur durende golfclinic georganiseerd door de Tieleman Keukens – N. Mijnders Runners. De opbrengst komt ten goede aan de Roparun.
>>   KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Kom op Hemelvaartsdag 9 mei naar golfbaan Catharinenburg in Melissant voor een 2 uur durende golfclinic georganiseerd door de Roparun teams van de Tieleman Keukens – N. Mijnders Runners. Onder deskundige begeleiding van golfprofessional Leo van Bennekom maakt u kennis met de golfsport, waarbij uw inschrijfgeld ten goede komt aan de goede doelen van de Roparun! U kunt zich nu aanmelden door op bovenstaande link te klikken.

De golfclinic belooft een ontspannen uitje te worden waarbij u op een ongedwongen manier kennis kunt maken met de golfsport. Ervaring met golfen is niet nodig en met uw deelname steunt u ook nog het goede doel. Dit alles maakt de golfclinic het perfecte uitje voor aankomende Hemelvaartdag.

De clinic vindt plaats van 13:00 tot 15:00. De kosten zijn 29 euro per persoon, waarbij de netto opbrengst ten goede zal komen aan de Roparun. De prijs is inclusief 2 uur les van een golfprofessional en het gebruik van de golfbaan, golfclubs en balletjes.

Golfbaan Catharinenburg in Melissant is al jaren een trouwe sponsor van de Tieleman Keukens – N. Mijnders Runners. Het idee van het team om de actie te organiseren werd dan ook enthousiast ontvangen. ’Catharinenburg’ is hier uitermate geschikt voor dankzij het aparte les- en oefengedeelte met royale driving range. De prachtige 18 holes golfbaan zelf valt het best te omschrijven als een ’duinbaan’. ’Catharinenburg’ is de thuisbasis van veel golfers op Goeree Overflakkee, maar ook golfers van buiten de regio komen graag voor de rust op de uitdagende baan.

Golfpro Leo van Bennekom zal u op enthousiaste en professionele wijze de basistechniek van het golfen bijbrengen. Met zijn 15 jaar ervaring als gediplomeerd golfleraar kan hij dit als geen ander. Ook stelt van Bennekom één vervolgclinic ter beschikking, die onder de deelnemers van de clinic verloot zal worden!

Wilt u meer informatie stuur dan een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .