Mi Goedoe: 7x7 voetbaltoernooi bij v.v. O.F.B. op zat 11 mei Afdrukken E-mailadres
zondag, 07 april 2013 22:00

Altijd al aan een actie mee willen doen, waarbij je een prestatie levert voor het goede doel ? Dan is dit je kans bij mi goedoe! Bij v.v. O.F.B. wordt op 11 mei 2013 een voetbaltoernooi georganiseerd waarbij de opbrengst ten goede komt aan de RoPaRun en het wordt “mi goedoe”genoemd. Doe ook mee en geef je vandaag nog op!

De naam komt uit het Surinaams en betekent mijn schatje. De voornaamste reden om hiervoor te kiezen lag heel voor de hand. Met 2 x een “l” erbij staat er goed doel en daar draait het om.

Mi goedoe wordt georganiseerd op zaterdag 11 mei 2013 van 12:00 tot 21:00. We beginnen de dag met een gezamenlijke lunch welke door ons verzorgd wordt. Daarna begint het echte werk, het is niet verplicht om goed te kunnen voetballen. We spelen tot ongeveer 18:00, daarna is er de mogelijkheid om wat te eten en er zal wat muzikaal vermaak zijn. Het doel van dit toernooi is gezelligheid en sportiviteit, maar hoofdzakelijk geld ophalen voor het goede doel. Dit geld halen we op d.m.v. inschrijfgeld en sponsors. Het inschrijfgeld is €150,- per team. Dit komt neer op €15,- p.p. Om het echt interessant te maken is het leuk als elk teamlid zijn eigen sponsors zoekt om zo nog meer geld op te kunnen halen.

Mocht u geïnteresseerd zijn om mee te doen met uw bedrijf of vereniging, dan kunt u zich opgeven bij Naomi Dullemond, via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Inschrijven is mogelijk tot 27 april 2013. Ook kunt u bij dit e-mailadres terecht voor vragen.