Volg team 158 en 159 tijdens de Roparun via onze website
zondag, 20 mei 2012 21:45

Stem op 26-28 mei af op roparunflakkee.nl. Want tijdens de Roparun zal de homepage van onze website omgevormd worden tot hèt startpunt om de verschillende media te volgen die de Roparun in beeld zullen brengen. Overzichtelijk en gemakkelijk: u hoeft maar 1 link te onthouden.

Team updates via Twitter
Team 158 zal live verslag doen van de Roparun 2012 d.m.v. korte berichten via Twitter. De reis naar Parijs, de sfeer op het startterrein, de start van het team en de doorkomsten in de verschillende dorpen en steden: volg het allemaal via het twitter venster op deze website.

Roparunlive.nl
Deze website van de organisatie van de Roparun laat op een kaartje zien waar de teams zich op de route bevinden. Op de route zijn verschillende checkpoints waar een officiële tijdregistratie plaatsvindt. Deze doorkomsten worden op roparunlive.nl opgenomen zodat u de voortgang van alle teams zo goed mogelijk kunt volgen. Ook de snelheid, positie en verwachtte finishtijd zijn overzichtelijk in een tabel te zien.

Omroep Brabant
Op zaterdag en zondag is er om zeven uur 's avonds op televisie een journaal te zien met de hoogtepunten van de dag. Op maandag is de finish live te zien op de website van Omroep Brabant en later op televisie.

Hoogstwaarschijnlijk zal op de website van de stichting Roparun op maandag van 12:00 tot 18:00 uur de finish van alle teams non-stop live worden uitgezonden.

Roparun radio
Al sinds de eerste Roparun in 1992 doen vrijwilligers van verschillende lokale radiostations live verslag via roparunradio.nl. Elk jaar sluiten zich weer nieuwe omroepen bij dit initiatief aan, zoals Omroep Tholen en de omroep uit het Belgische Zele. Wie wil weten hoe Roparunradio wordt gemaakt, kan het hele Pinksterweekend komen kijken bij de Glazen studio van Roparunradio. De studio staat van vrijdag 25 tot en met maandag 28 mei op het Binnenhof in Barendrecht.

Verwachtte start en finishtijden van de Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners
Start gemengde team 159 : zaterdagavond om 17.30 uur vanuit Hamburg
Start herenteam 158          : zondagochtend om 5.07 uur vanuit Parijs

Beide teams hopen maandagmiddag tussen 14:00 en 17:00 te finishen op de Coolsingel in Rotterdam