30 juni etentje bij In-Side lunch-room als afsluiting Roparun 2011 Afdrukken E-mailadres
woensdag, 15 juni 2011 21:00

Het etentje als afsluiting van de Roparun 2011 zal plaatsvinden op donderdag 30 juni a.s. bij In-Side lunchroom & catering, het restaurant in het pand van hoofdsponsor Tieleman Keukens. Aanvang vanaf ca. 19.00 uur. Je bent met partner van harte welkom op de Korendreef 15 in Middelharnis.

De kosten verbonden aan het etentje bedragen ca. € 25,- voor het menu. Daarnaast komen nog de drankjes die je gebruikt.
Wij stellen het zeer op prijs als je komt. Geef je op (voor zover nog niet gedaan) bij Jan Ruitenberg op het mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Graag voor dinsdag de 21e zodat de kok weet wat hij kan verwachten. Voor meer informatie over In-Side lunchroom & catering ga je naar www.inside-lunchroom.nl. Daar kun je ook de routebeschrijving vinden.

Heb je zin om (met partner) mee te gaan naar de slotavond van de Roparun bij Alcazar op vrijdag de 24e, geef dat dan zo spoedig mogelijk ook door aan Jan. In principe is de entree gratis zolang wij kaarten hebben of nog kunnen krijgen. Mogelijkerwijze kunnen we bij voldoende belangstelling bij onze sponsor Mijnders een bus regelen.